Αντίσταση στα Γιάννενα


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ.

Οι Εργαζόμενοι του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου έχουμε προχωρήσει σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Δήμου, για την οργάνωση Λαϊκής αντίστασης, στην κοινωνική και οικονομική λαίλαπα, στον πόλεμο που μας κήρυξαν το μαύρο μέτωπο η Ε.Ε. η τρόικα και οι εδώ εντεταλμένοι υπάλληλοι της.
ΚΑΛΟΥΜΕ σε κοινό αγώνα τις Συνδημότισσες, τους Συνδημότες, τις Εργαζόμενες, τους Εργαζόμενους, τους Άνεργους, τους Συνταξιούχους, τους Αυτοαπασχολούμενους, τους Μικροεπαγγελματίες, τις Νέες και τους Νέους, όλους τους Ενεργούς Πολίτες, ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κατεδάφισης της κοινωνίας, για την πραγματοποίηση πολύπλευρων οργανωμένων και έκτακτων δράσεων (συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις, πορείες και μηχανοκίνητες πορείες, καταλήψεις, δράσεις και εκδηλώσεις αλληλεγγύης κ.λπ.) όπου κυρίαρχο στοιχείο θα πρέπει να είναι η ενότητα η ετοιμότητα και η μαζική συμμετοχή όλων μας.
Ο Δήμος πρέπει να μετατραπεί σε κέντρο αντίστασης και αντίδρασης όχι μόνο των εργαζομένων των Ο.Τ.Α., αλλά όλων των κοινωνικών ομάδων, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ.