Αντίσταση στα Γιάννενα


Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΗ 7μμ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

" Ο μεσαίωνας στη ζωή και στα δικαιωματά μας είναι πιά εδώ. ...
Εφιάλτης είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν και η ανεργία είναι το βασικότερο συστατικό της συνταγής τους. ...
... ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ ... χρησιμοποιούν την ανεργία ως μοχλό πίεσης και τρομοκράτησης των εργαζομένων, ως μοχλό πίεσης για τον αφανισμό των συλλογικών μας δικαιωμάτων.
... Να μην περάσουν οι εκβιασμοί των απολύσεων του κράτους και των εργοδοτών.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους άνεργους,εργαζόμενους,σωματεία,επιτροπές από εργατικούς χώρους,φοιτητές και μαθητές,λαικές συνελεύσεις γειτονιάς να δράσουμε ενωμένα, να αντισταθούμε και να παλαίψουμε αποφασισμένα, να ετοιμάσουμε και να οργανώσουμε τους χώρους συνεύρεσης και αλληλεγγύης, να πάρουμε πίσω τη χαμένη μας ζωή, τα αγαθά που εμείς παράγουμε, μας ανήκουν και μας στερούν."

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ


Τα παραπάνω είναι αποσπάσματα από κείμενο πρόσκλησης αγωνιστικής δράσης ενάντια στην ανεργία και πορείας στο Υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη 15 Μάρτη και υπογράφτηκε από 8 Πρωτοβουλίες,Συνελεύσεις,Ενώσεις,Δίκτυα και συλλογικότητες εργαζομένων και άνεργων στην Αθήνα.

Σε αυτό το πνεύμα και για την ενίσχυση-πανελλαδικοποίηση μιάς τέτοια κατεύθυνσης η ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ καλεί "...άνεργους,εργαζόμενους,σωματεία,επιτροπές από εργατικούς χώρους,φοιτητές και μαθητές,λαικές συνελευσεις γειτονιάς,..." 
σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο τη Δευτέρα 12 Μάρτη και ώρα 7μμ , για να αποφασιστεί συλλαλητήριο-πορεία και στην πόλη μας την  Πέμπτη 15 Μάρτη.


ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ