Αντίσταση στα Γιάννενα


Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Ηγουμενίτσα: Κοινό αντιιμπεριαλιστικό, αντιπολεμικό και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες συλλαλητήριο

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, και στην Ηγουμενίτσα, η προγραμματισμένη συγκέντρωση με θέμα αντιιμπεριαλιστικό - αντιπολεμικό - αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν με πανό η Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ. και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ καλούσε και η ΛΑ.Ε. αφού οι τρεις συλλογικότητες συνυπέγραψαν κοινό κάλεσμα σε σύσκεψη που είχε προηγηθεί.
Στην πορεία που πραγματοποιήθηκε, η Λαϊκή Αντίσταση συμμετείχε με πανό και πικέτες φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Χωρίς η συγκέντρωση-πορεία να είναι μαζική, αποτελεί ένα πρώτο, θετικό βήμα σε μία αναγκαία συνέχιση των κινητοποιήσεων στην ίδια κατεύθυνση.
Λαϊκή Αντίσταση Α.Α.Σ. - Θεσπρωτίας


ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

· ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ
· ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
· ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠO ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η αποστολή πλοίων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο σε ρόλο χωροφύλακα, με συμφωνία της Ε.Ε. και της ελληνικής κυβέρνησης, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη εξέλιξη για το λαό μας, για όλους τους λαούς και την ειρήνη στην περιοχή.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μπορεί φραστικά να διαχωρίζεται από τις ακραίες ρατσιστικές φωνές κυβερνήσεων της Ευρώπης, όμως στην πράξη εναρμονίζεται πλήρως με τις πολιτικές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που οι ανταγωνισμοί τους γεννούν τη φτώχεια, τον πόλεμο και την προσφυγιά.

Εκφράζουμε τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στεκόμαστε απέναντι στον πόλεμο και στους ιμπεριαλιστές φονιάδες.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 7.00μμ στην Πλατεία Δημαρχείου

Συνδιοργανώνουν :

ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία Θεσπρωτίας
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τ. Ε. Θεσπρωτίας
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Θεσπρωτίας