Αντίσταση στα Γιάννενα


Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Κινητοποιήσεις των πολιτκών προσφύγων από την Τουρκία

- Πέμπτη 24/10/2013 στις 13.00 συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20). θα παραβρεθούν κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς.

- Παρασκευή 25/10/2013 στις 17.30 συγκέντρωση συμπαράστασης στους απεργούς πείνας στην πλατεία Συντάγματος

- Πέμπτη 31/10/2013 διαδήλωση αλληλεγγύης από τα Προπύλαια στη Βουλή, στις 18.00


ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Σήμερα 23 Οκτώβριου 2013 του Άρειο Πάγω (με μειοψηφία του προέδρου ο οποίος είχε την άποψη ότι δεν πρέπει να εκδοθεί) πήρε την απόφαση για την έκδοση του AHMET DUZGUN YUKSEL στην Γερμανία.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ AHMET DUZGUN YUKSEL
Με βάση το ένταλμα σύλληψης των γερμανικών αρχών, O AHMET DUZGUN YUKSEL κατηγορείται για πωλήσεις περιοδικών, πολιτικές δραστηριότητες, καμπάνιες για φυλακισμένους κτλ.. Κάθε δημοκρατική δράση μπορεί να θεωρηθεί ως τρομοκρατική ενέργεια σύμφωνα με αυτό το ένταλμα. Και μόνο αυτά τα στοιχεία αρκούν για να εκδοθεί ένας αγωνιστής στην Γερμανία ή σε μια άλλη χώρα. Καμία πράξη από αυτές που αναφέρονται στο ένταλμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως έγκλημα. Το ένταλμα σύλληψης είναι εξολοκλήρου ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο δίκαιο. Στην Γερμανία όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται ύστερα από την άδεια των αρμοδίων αρχών.
Η απόφαση για αυτή την έκδοση αποτελεί ξεκάθαρη επίθεση εναντίων όλων των αγωνιστών που παλεύουν για κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ
ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
AHMET DÜZGÜN YÜKSEL, ERDOĞAN ÇAKIR και HASAN BİBER!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 30Η ΜΕΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!

Κανείς αγωνιστής από την Τουρκία δεν πρέπει να εκδοθεί!
Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους!