Αντίσταση στα Γιάννενα


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ,
ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ
ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η νέα προβοκατόρικη επίθεση του υπουργού Υγείας που απείλησε με απόλυση συνδικαλιστές του νοσοκομείου Κέρκυρας γιατί με εργαζομένους και ασθενείς εκφράσανε την οργή και την αγανάκτησή τους για την κατάσταση του νοσοκομείου στο πρόσωπο των λεγομένων επιθεωρητών υγείας ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά κινήσεων του υπουργείου ενάντια σε όσους αγωνίζονται για το δικαίωμα του λαού στη δωρεάν περίθαλψη και το δικαίωμα του στη δουλειά.
Όπως και στο Σωτηρία πρόσφατα, που από ζήτημα ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος ενός κομματιού του «μετατράπηκε» σε συκοφάντηση συλλήβδην του συνδικαλιστικού κινήματος, έτσι και στη Κέρκυρα οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή έγινε προσπάθεια να μετατραπούν σε «βία» εναντία στα μαντρόσκυλα του υπουργείου που κάνουν τα στραβά μάτια στην άθλια κατάσταση που έχει οδηγήσει τα νοσοκομεία η πολιτική της τρόικας, της κυβέρνησης και του πολιτικού τους προϊστάμενου και ψάχνουν να βρουν «επιόρκους»
Βία όμως είναι το κλείσιμο νοσοκομείων, η διάλυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, οι διαθεσιμότητες-απολύσεις εργαζομένων. Βία είναι οι τραγικές ελλείψεις προσωπικού και υποδομών.
Βία είναι οι δολοφονικές πολιτικές ΕΕ, ΔΝΤ και κυβέρνησης και έχουν κάθε δίκιο να ξεσηκωθούν υγειονομικοί και λαός. Είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου!
Η τρομοκρατία του υπουργού υγείας και της κυβέρνησης του δεν θα περάσει!

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ