Αντίσταση στα Γιάννενα


Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ Κανένας εργαζόμενος χωρίς δουλειά Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας

Λουκέτο άμεσα σε Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ απαιτεί η τρόικα, πετώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία και μάλιστα χωρίς αποζημίωση! Στο δρόμο που χάραξε με την ΕΡΤ συνεχίζει η συγκυβέρνηση Σαμαρά, υπηρετώντας τα ξένα αφεντικά της, που παρά τα επικοινωνιακά κόλπα της «εθελούσιας» αποχώρησης εκατοντάδων εργαζόμενων, είναι έτοιμη να εφαρμόσει κατά γράμμα τις εντολές τους!
Είναι η ίδια πολιτική που πετάει χιλιάδες μαθητές και καθηγητές έξω από τα σχολεία, που κλείνει δεκάδες νοσοκομεία στη χώρα, που διαλύει τη δωρεάν περίθαλψη, που έχει δημιουργήσει στρατιές ανέργων (και συνεχίζει να δημιουργεί), που καταστέλλει απεργίες και διαδηλώσεις με τα ΜΑΤ, που ξεπουλάει τον πλούτο της χώρας σε ΕΕ και ΗΠΑ, που είναι έτοιμη να βοηθήσει στα ιμπεριαλιστικά σχέδια επέμβασης στη Συρία, με σοβαρούς κινδύνους για το λαό μας.


Κανένας εργαζόμενος μόνος του!

Αυτή η επίθεση μπορεί να ανατραπεί μόνο αν όλοι μαζί αγωνιστούμε, αν απορρίψουμε τις λογικές της ανάθεσης και διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν, τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας που μας κλέβουν μέσα από τα χέρια μας! Να αγωνιστούμε για τη δουλειά μας, για την επιβίωσή μας, για τη ζωή μας! Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Κανένας εργαζόμενος χωρίς δουλειά!
Να δοθούν άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους της ΕΛΒΟ!
Αντίσταση στη βαρβαρότητα!
Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε!

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ