Αντίσταση στα Γιάννενα


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ

Η Ταξική Πορεία εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στους 70 εργαζόμενους της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής, που είναι απλήρωτοι από τον Μάιο του 2011 και κάνουν επίσχεση εργασίας από τον Σεπτέμβρη του 2011. Οι εργαζόμενοι κρατάνε το εργοστάσιο σε 24ωρες βάρδιες για να μη πάρει η εργοδοσία τα μηχανήματα, προϊόντα και πρώτες ύλες.
 
Η Ταξική Πορεία στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και θα στηρίξει κάθε κινητοποίηση τους στον αγώνα τους. Έναν αγώνα που διεξάγεται, έχοντας απέναντι την πιο σκληρή δεξιά κυβέρνηση, που υλοποιεί τα μνημόνια και τις συμφωνίες, που επιβάλει «την τάξη και τον νόμο» για να καταπνίξει τις αντιστάσεις, που κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Αμερικάνων και Ευρωπαίων αφεντικών της. Έναν αγώνα για μόνιμη, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία.
 
Για την συνέχιση, το δυνάμωμα και την επιτυχία αυτού του αγώνα, απαιτείται η αρραγής ενότητα των εργαζόμενων και η συσπέιρωσή τους στο σωματείο, ο ταξικός προσανατολισμός χωρίς αυταπάτες και η αλληλεγγύη των εργαζόμενων.
 
  • ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ
  • ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ