Αντίσταση στα Γιάννενα


Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η wind ξεκίνησε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με δολώματα !!!!

Η Wind ανακοίνωσε στους εργαζόμενους πρόγραμμα εθελουσίας εξόδο με διάρκεια μόλις 4 ημέρες. Στο πρόγραμμα αναφέρονται πλήθος παροχών, σε σημείο να απορεί κανείς αν τελικά συμφέρει την κερδοφόρα εταιρεία να απαλλαγεί από εργαζόμενους.
Στην εφαρμογή προγράμματος εθελουσίας εξόδου προχωρά από σήμερα η WIND Ελλάς, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 29/6 και απευθύνεται σε συγκεκριμένο αριθμό εργαζομένων, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κατά μέσον όρο 12 συναπτά έτη εργασίας στην εταιρεία..
H κίνηση αυτή γίνεται σε μια προσπάθεια μείωσης του προσωπικού και κατ΄ επέκταση των πάγιων λειτουργικών δαπανών της εταιρίας, που παραμένει πάντως παρά την κρίση κερδοφόρα.
Το Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου προβλέπει ποσόν αντίστοιχο με τη νόμιμη αποζημίωση, ανάλογα με τα έτη εργασίας, καθώς και εφάπαξ καταβολή από 10 έως και 20 επιπλέον μισθούς, κάλυψη ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για όλα τα μέλη της οικογένειάς του για περίοδο ενός έτους, ενώ σε όσους εργαζόμενους συμμετέχουν στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της εταιρείας θα αποδοθεί το 100% των συσσωρευμένων εργοδοτικών εισφορών (δικαίωμα που κανονικά θεμελιώνεται μετά από 15 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα).
Επίσης, οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου θα έχουν για έναν χρόνο δωρεάν υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και Internet από τη WIND!
http://www.alterthess.gr/content/etheloysies-proothei-kai-i-wind